Tűzálló ipar

Az AURAS HOLDING a magyar és nemzetközi piacon a termékek kiemelkedő forgalmazójaként, valamint az építőipar kivitelezési szakértőjeként van jelen több, mint 25 éve.

Cégcsoportunk tagjai a München mellett található Auras International GmbH, a magyarországi Auras Kft., valamint 2015-ben vállalatunk kiegészült a Samott Kft-vel, akik több, mint 20 éve az ipari kivitelezés meghatározó szereplői.

Tűzálló anyagokat az ipar számos területén használnak. Jellemzően 100-1850 °C-os alkalmazási hőmérsékletű berendezéseknél van szükség ezekre a speciális tulajdonságú, ellenálló anyagokra. 

Ezek a berendezések lehetnek folyékony fémek előállítására, olvasztására, hőkezelésére szolgáló berendezések, különféle méretű hőtermelő berendezések, kazánok, ipari erőművek, de szinte valamennyi iparág használja ezen anyagokat.

Cégünk a saját fejlesztésű speciális igényeket kielégítő vegyikötésű tűzálló betonokon kívül a tűzállóanyagok szinte minden fajtáját forgalmazza, így a különféle tűzálló betonokat, tűzálló téglákat, valamint különféle magas hőmérsékletű hőszigetelő anyagokat.

Az ipar szinte minden területén használnak különféle műszaki kerámia alkatrészeket, melyek nemcsak hőállóak, hanem kopásállóak, és jól ellenállnak a különféle vegyi behatásoknak. Ezen termékek mind méretben, mind formában, mind anyagukban rendkívül változatosak a néhány tized grammos termékektől akár a 100 kg-os termékekig bezárólag.

A szinte felsorolhatatlan különböző termék közül szakembereink több, mint negyedszázados tapasztalatuk alapján mindig a vevő egyedi igényeinek legjobban megfelelő megoldást ajánlják.

TŰZÁLLÓIPARI TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK

Tűzálló betonok és téglák

Tűzálló szigetelőanyagok

Műszaki kerámiák és kerámiacsövek

Ipari tűzálló megoldások kivitelezése