Generálkivitelezés

Ipari ingatlanok, energetikai rendszerek, területek generálkivitelezése professzionális szakértelemmel

A magyarországi Auras Kft. a München mellett található Auras International GmbH-val, valamint 2015-ben a Samott Kft-vel kiegészülve megalapította az AURAS HOLDING-ot, így közösen együttműködve mind a meglévő, mind az új partnereink számára specifikus, személyre szabottabb, professzionálisabb kiszolgálást, valamint teljes körű kivitelezési projekteket biztosítunk. A több, mint 20 éves német-magyar hátterű cégcsoportunk élen jár a kiváló minőségű tűzállóanyagok forgalmazásában, emellett az ipari ingatlanok, energetikai rendszerek és területek generálkivitelezésében Magyarországon és a nemzetközi piacon egyaránt.

A Samott Kft. 1997-ben alakult. Ipari generálkivitelezéssel foglalkozik, és törekszik teljeskörűen kiszolgálni megrendelőit, így az ehhez szükséges tervezési, engedélyeztetési folyamatokat is kezeli. A cég negyed évszázadra visszanyúló története során kiemelkedő tapasztalatra tett szert a generálkivitelezéssel kapcsolatos projektek terén. Szakembereink magas szintű szaktudásuk által a legkülönfélébb megrendelői igényekhez is megtalálják a legkorszerűbb, legprecízebb és leghatékonyabb megoldást.

A vállalatcsoport három fő alapértéke a STABILITÁS, MAXIMALIZMUS, SZAKÉRTELEM.

TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEINK

Ipari csarnokok komplett kivitelezése tervezéstől a megvalósításig

Napelem telepítési projektek megvalósítása

Irodafelújítások, refitek

Energetikai rendszerek tervezése és kiépítése

Ipari tűzálló megoldások kivitelezése (100-1850°C alkalmazási hőmérsékletű berendezések falazatának kivitelezése)

Egyéb ipari projektek építészeti megvalósítása

SZAKÉRTŐ CSAPAT

Az Auras Holding szakemberei magas szintű szaktudásuk által a legkülönfélébb megrendelői igényekhez is megtalálják a legkorszerűbb, legprecízebb és leghatékonyabb megoldást.

ERŐSSÉGEINK

Alapos, precíz projekt előkészítés

Magas minőségű munkavégzés

Rugalmasság

Vevőközpontúság

Megoldásközpontú gondolkodás

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

ISO 9001:2015 minőségirányítási és ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerek

Cégünk minden munkatársa elkötelezett a magas minőség iránt, ezért minden esetben elsődleges fontosságú a megrendelői igényekhez leginkább megfelelő műszaki megoldás megtalálása.