Jogi nyilatkozat

A weboldal tulajdonosa és működtetője az Auras Kft. A www.auras.hu weboldalon elhelyezett anyagokat, beleértve a védjegyeket és a domain neveket, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik és azokat az Auras Kft. birtokolja, vagy használatukra jogosult.

Az Auras Kft. előzetes engedélye nélkül tilos a weboldalon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, eltorzítani, továbbítani, vagy bármi módon terjeszteni, kivéve egyetlen példányt, amelyet ön a személyi számítógépére saját maga számára, nem kereskedelmi használatra letölthet, feltéve, hogy tiszteletben tartja a szellemi tulajdonjogokat vagy az ott említett egyéb jogokat.

A weboldalra feltett információk, különösen a pénzügyi információk, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthetők úgy, mint hirdetés, vagy nyilvános ajánlattétel.

Az Auras Kft. minden erőfeszítéssel azon van, hogy biztosítsa a weboldalra feltett információk pontosságát és naprakészségét. A cég fenntartja a jogot, hogy bármikor és előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa a weboldal tartalmát. Ennek ellenére az Auras Kft. nem tudja teljesen garantálni, hogy a weboldalon található információk pontosak, precízek, naprakészek vagy kimerítők.

Az Auras Kft. nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem az Auras Kft-t, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén Ön elfogadja a fent leírt feltételeket.