Energetika

A fenntartható fejlődést szem előtt tartva terveztük meg hőszivattyús rendszereinket, melyek a jelenleg kapható ipari berendezések élvonalába tartoznak.   

Az egyre szűkülő és dráguló energiaforrások az ipari felhasználókat is drasztikusabb lépésekre kényszeríti. Emiatt folyamatosan új, gazdaságosabb és környezettudatosabb megoldások kerülnek előtérbe mindennapi működésük során. Az ipari csarnokok, irodák, közintézmények és egyéb létesítmények hagyományos fűtési-, melegvízellátási, illetve gőztermelési feladataik ellátására kínálunk modern és energiahatékony megoldást hőszivattyúink széles szortimentje által.

Megbízható és komplex rendszereink alkalmasak hulladék vagy maradékhő teljes mértékű visszaforgatására olyan ipari környezetben – pl. éttermi konyhák, gyártócégek, üzemek stb. –, ahol a keletkezett hőmennyiség nem került hasznosításra.

Berendezéseink teljesen automatizáltak, átláthatóak, könnyen és akár távolról is kezelhető vezérlőegységgel vannak ellátva. Igény esetén távfelügyeletet is biztosítunk partnereinknek annak érdekében, hogy az állandó rendszerfelügyelet helyett saját tevékenységükre koncentrálhassanak.