Oldal kiválasztása

Vas- és acélöntödék

  1. Kezdőlap
  2. Iparágak
  3. Öntödék
  4. Vas- és acélöntödék

Tégelyes indukciós kemencék

A gyártóink között van a világ vezető öntödei tűzállóanyag szállítója. Egyedülálló svéd nyersanyaga több mint 50 éve viszonyítási alap a tégelyes indukciós kemencék falazó-anyagát tekintve. A száraz vibro-masszák minden fajtáját ajánljuk: savas, semleges, bázikus. A száraz vibro-masszáink széles választékát több mint 40 éve alkalmazzák indukciós kemencékben vas, acél és réz olvasztásához. A bázikus termékcsalád ötvözött acélok magas mangán tartalmú acélok olvasztását teszi lehetővé, főleg folyamatos üzem esetén. A réz és rézötvözetek olvasztásához külön termékcsaládot kínálunk.

ontode1
Tégelyes indukciós kemence

Csatornás olvasztó, hőntartó és öntőkemencék

A kemencegyártó cégekkel illetve az öntödékkel való szoros együttműködés eredményeként az öntök számára minőségi anyagok és megoldások széles választéka került kialakításra. A leginkább igénybevett helyeken is kiválóan alkalmazhatók a tűzálló bélésanyagok. Az induktorokhoz semleges és bázikus anyagok állnak rendelkezésre.

ontode2
Olvasztó kemence

Kupolókemencék

Mint piacvezető gyártónk magas minőségű anyagokat szállít a hosszú, közepes és rövid kampányú kupolókemencékhez. A bélésanyagok számos előnyhöz juttatják a felhasználókat:

Megnövelt falazati élettartam
Csökkentett termelési veszteségek
Hatékony, termelékeny bélésanyagok
Csökkentett karbantartási idő
Alacsonyabb energiafelhasználás
Kiemelkedően jó javítási és falazási módszerek

ontode3
Kupolókemence

Ugyanakkor minden öntödében nagyon fontos szerepet játszanak az üstök. Minden lehetséges üsthöz szükséges tűzálló bélésanyag kiválasztásánál nagy gondot fordítunk a hőveszteség és felhasznált energia csökkentése érdekében.

Üstök

ontode4
Üstök

ontode5
Az üstök bélelése történhet betonnal, samott téglával, illetve bázikus téglával felhasználási területtől függően.