Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

  1. Kezdőlap
  2. Bemutatkozás
Az Auras cégcsoport 20 éve meghatározó szereplője a magyar tűzállóanyag forgalmazó és kivitelező piacnak, emellett az elmúlt 10 év során széleskörű jelenlétet alakított ki az Európai Unió területén is.

A vállalatcsoport sok évre visszanyúló története során kiemelkedő tapasztalatra tett szert a tűzállóanyagokhoz kapcsolódó iparágak terén. 2008-ban megalakult az Auras Kft. németországi testvérvállalata, mely az addigiaknál még szélesebb körű nemzetközi terjeszkedést tett lehetővé. A cégcsoport a magyarországi jelenlét mellett többek között számos német, szlovák, román és török projektben vett részt mind tűzállóanyag forgalmazási, mind beépítési oldalról.

2015-ben a cégcsoport kiegészült a Samott Kft-vel, mely a magyar tűzálló kivitelezési iparág jelentős szereplője közel 20 éve. Az átvétel által lehetővé vált a megrendelők még professzionálisabb, még szélesebb körű kiszolgálása, valamint teljes körű kivitelezési projektek lebonyolítása is.

Az Auras csoport szakemberei magas szintű szaktudásuk által a legkülönfélébb megrendelői igényekhez is megtalálják a legkorszerűbb, leggazdaságosabb és leghatékonyabb megoldást. A cégcsoport minden munkatársa elkötelezett a magas minőség iránt, ezért minden esetben elsődleges fontosságú a megrendelői igényekhez leginkább megfelelő tűzálló falazatkonstrukció megtalálása, amely hosszú élettartamával gazdaságos üzemvitelt tesz lehetővé. A beépítést követően pedig a berendezés teljes életciklusa alatt figyelemmel kísérik az elhasználódást, a vevői észrevételeket és igény esetén javaslatot tesznek az esetleges időközi karbantartásokra és minőségfejlesztésre.

Az Auras csoport kiemelt fontosságúnak tartja megrendelői és partnerei maximális elégedettségének elnyerését. Széles körű tűzállóipari tapasztalata által bármilyen újfajta igény megoldására készen áll. A cégcsoport minden tagja kizárólag a legmagasabb minőséget, valamint a vevői igényekhez igazodó, legkorszerűbb megoldásokat képviseli mind a forgalmazott tűzálló anyagok, mind a kivitelezési munkák terén.

A vállalatcsoport arra törekszik, hogy neve mindig egyet jelentsen a három fő alapértékével, mely a megbízhatóság, rugalmasság és innováció.